Contact

Schoonheidssalon Aurora

Jan van Scorellaan 15
1701 VA Heerhugowaard
072-7432540

Houdt u er rekening mee dat het gemiddeld 7 / 9 weken kan duren voor er een vrije plek in de agenda is.  Er is op dit moment een klantenstop voor nieuwe mensen!  (behalve voor permante make- up)

Om de rust te bewaren tijdens de behandelingen ben ik niet in staat de telefoon op te nemen, wel kunt u de voicemail inspreken en bel ik u dezelfde dag nog terug tijdens de openingstijden.
Let op: Voor een afspraak reserveren we tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om bij verhindering uw afspraak minstens 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Als dit niet lukt of u bent de afspraak vergeten. Zijn we genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen, om welke reden van afmelding dan ook. Bij een opvolgende keer in hetzelfde jaar is dit 100%. Graag uw begrip hiervoor.

Tip: Geef een cadeaubon van Schoonheidssalon Aurora cadeau! Gelieve eerst een telefoontje, voordat u deze op wil komen halen.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur tot 17.45 uur
gewijzigde openingstijden zijn te luisteren op de voicemail.

LIKE ons ook op   https://www.facebook.com/Schoonheidssalon-Aurora-192654390921864/?rf=394457997266945
Voor actuele aanbiedingen en informatie

Routebeschrijving
Uit de richting Heerhugowaard/Alkmaar:
Op de Westerweg/N242 rechts afslaan naar de Westtangent. Vervolgens op de Westtangent alle stoplichten rechtdoor. De eerste rotonde op de Westtangent rechtdoor. Tweede Rotonde (middenweg/krusemanlaan) neemt u rechts. Daarna neemt u de eerste afslag links en komt u op de Van Goghstraat. Aan het einde op de kruising links naar de Rembrandstraat. Na 72m slaat u linksaf naar de Terborchlaan. Aan het einde van de straat rijdt u met de bocht mee naar rechts op de Jan van Scorellaan en vind u Schoonheidsalon Aurora aan de linkerhand op nr 15.

Uit de richting Obdam:
Op de Krusemanlaan/N507 vanuit Obdam rijdt u linksaf bij de stoplichten op de Brouwersgracht. Direct daarna neemt u de eerste straat rechts en slaat u af naar de Averkamplaan. Helemaal aan het einde van de straat rijdt u met de bocht mee naar links op de Jan van Scorellaan en vindt u Schoonheidssalon Aurora aan de rechterhand op nr 15.

Plattegrond Aurora