Categoriearchief: Behandelingen

Schoonheidssalon Aurora bestaat 27 jaar!

Beste klanten,

Schoonheidssalon Aurora is weer geopend!

Bij de voordeur vindt u een vernieuwd huisregelement:

Bij het betreden van de salon geeft u aan dat u geen symptomen vertoond van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts of Corona in de afgelopen 2 weken. Ook heeft u geen huisgenoten met deze klachten.
Ik reken op het gezonde verstand voor uw eigen veiligheid en dat van mij en mijn klanten. Mocht dit toch het geval zijn, mag u nu uw afspraak kosteloos (op korte termijn in de Corona periode) annuleren. Ik behoud mij het recht voor u te weigeren mocht u zich niet houden aan deze veiligheidsnormen.

Ik zal u verwelkomen met een mondkapje en bij binnenkomst mag u uw handen desinfecteren met handdesinfectiemiddel welke ik u aan rijk.
Tijdens de behandeling draag ik een spatscherm. Na uw gereserveerde tijd maak ik de salonruimte, trapleuning en de deurklinken schoon met desinfecterend schoonmaakmiddel. Mocht u in de voortuin toevallig de volgende klant passeren houdt rekening met de 1,5 meter afstand.

Schoonheidssalon Aurora heeft per 1 mei 2020 nieuwe behandeltarieven. Deze vindt u verderop op mijn website.

Liefs,
Hanneke

Hierboven kunt u alle behandelingen en de daarbij behorende informatie vinden.

Heeft u vragen over één van de behandelingen of wilt u een afspraak maken dan kunt u Schoonheidssalon Aurora bellen op het onderstaand telefoonnummer.

 U kunt ons vinden op het adres:

Schoonheidssalon Aurora

Jan van Scorellaan 15
1701 VA Heerhugowaard

072-7432540

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur tot 17.45 uur.

Behandelingen alléén op telefonisch gemaakte afspraak.

 Houdt u er rekening mee dat het gemiddeld 4 / 6 weken kan duren voor er een vrije plek in de agenda is.  Er is op dit moment een klantenstop voor nieuwe mensen! (behalve voor permante make- up)

LET OP: Tijdens de coronaperiode geldt het volgende niet. Voor een afspraak reserveren we tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om bij verhindering uw afspraak minstens 24 uur van tevoren telefonsch af te zeggen. Als dit niet lukt of u bent de afspraak vergeten. Zijn we genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen, om welke reden van afmelding dan ook. Bij een opvolgende keer in hetzelfde jaar is dit 100%. Graag uw begrip hiervoor.

LIKE ons ook op
https://www.facebook.com/Schoonheidssalon-Aurora-192654390921864/?rf=394457997266945
Voor actuele aanbiedingen en informatie.

Mocht ik niet in staat zijn om de telefoon op te nemen kunt u de voicemail inspreken en bel ik u diezelfde dag nog terug tijdens de openingstijden.

pinnen mogelijk

TIP: Cadeaubonnen in elk gewenst bedrag te verkrijgen.
Graag even een telefoontje van te voren, voordat u deze op wil komen halen.

Graag tot ziens,

Hanneke Klaver