Contact

Schoonheidssalon Aurora

Jan van Scorellaan 15
1701 VA Heerhugowaard
072-7432540

Houdt u er rekening mee dat het gemiddeld 2 / 3 weken kan duren voor er een vrije plek in de agenda is.

Om de rust te bewaren tijdens de behandelingen ben ik niet altijd in staat de telefoon op te nemen, wel kunt u de voicemail inspreken en bel ik u dezelfde dag nog terug tijdens de openingstijden.
Let op: Voor een afspraak reserveren we tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om bij verhindering uw afspraak minstens 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Als dit niet lukt of u bent de afspraak vergeten. Zijn we genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen, om welke reden van afmelding dan ook. Bij een opvolgende keer in hetzelfde jaar is dit 100%. Graag uw begrip hiervoor.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur tot 17.45 uur
gewijzigde openingstijden zijn te luisteren op de voicemail.

    LIKE ons ook op Facebook Of VOLG ons op Instagram. Voor actuele aanbiedingen en informatie

Tip: Geef een cadeaubon van Schoonheidssalon Aurora cadeau! Gelieve eerst een telefoontje, voordat u deze op wil komen halen.

Routebeschrijving
Uit de richting Heerhugowaard/Alkmaar:
Op de Westerweg/N242 rechts afslaan naar de Westtangent. Vervolgens op de Westtangent alle stoplichten rechtdoor. De eerste rotonde op de Westtangent rechtdoor. Tweede Rotonde (middenweg/krusemanlaan) neemt u rechts. Daarna neemt u de eerste afslag links en komt u op de Van Goghstraat. Aan het einde op de kruising links naar de Rembrandstraat. Na 72m slaat u linksaf naar de Terborchlaan. Aan het einde van de straat rijdt u met de bocht mee naar rechts op de Jan van Scorellaan en vind u Schoonheidsalon Aurora aan de linkerhand op nr 15.

Uit de richting Obdam:
Op de Krusemanlaan/N507 vanuit Obdam rijdt u linksaf bij de stoplichten op de Brouwersgracht. Direct daarna neemt u de eerste straat rechts en slaat u af naar de Averkamplaan. Helemaal aan het einde van de straat rijdt u met de bocht mee naar links op de Jan van Scorellaan en vindt u Schoonheidssalon Aurora aan de rechterhand op nr 15.

Plattegrond Aurora