Telefonische afspraak

 

Bij Schoonheidssalon Aurora is het uitsluitend mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. 

Om de rust te bewaren tijdens de behandelingen ben ik niet altijd in staat de telefoon op te nemen, wel kunt u de voicemail inspreken en bel ik u dezelfde dag nog terug tijdens de openingstijden.

Let op: Hieronder leest u de voorwaarden van een geboekte afspraak bij Schoonheidssalon Aurora. Voor een afspraak reserveren we tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om bij verhindering uw afspraak minstens 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Als dit niet lukt of u bent de afspraak vergeten. Zijn we genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen, om welke reden van afmelding dan ook. Bij een opvolgende keer is dit 100%

Graag uw begrip hiervoor.

De agenda zit gemiddeld 7/8 weken van te voren vol gepland. Dit betekend dat er een klanten stop is voor nieuwe klanten ! 

Uitzondering op het zetten van permanente make-up. Een afspraak maken voor een andere behandeling is helaas niet mogelijk.

Cadeaubon

Geef een cadeaubon van Schoonheidssalon Aurora cadeau! In ieder gewenst bedrag te verkrijgen. Gelieve wel even van te voren een berichtje of telefoontje om een afhaalmoment af te spreken.


Contactformulier

Heeft u vragen over behandelingen van Schoonheidssalon Aurora? Dat kan telefonisch, maar u kunt ook contact opnemen via het onderstaande contactformulier. 

Via het contactformulier is het niet mogelijk om afspraken te maken of te annuleren! Daarvoor kunt u bellen naar 072-7432540.