Permanente make-up
Wenkbrauwen €205,00
€205,00
€205,00
€145,00
€125,00

Heeft u uw bestaande permanente make- up al langer dan 2 jaar? Dan worden er hogere vanaf prijzen doorgevoerd per tijd, dat er voor wordt gebruikt om de permanente make-up op te frissen.

vanaf €135,00

Bestaande permanente wenkbrauwen rood/oranje of grijzig opgekleurd? Dat kan ik voor u verminderen tijdens dezelfde behandeling.

€30,00

Permanente make-up kan omschreven worden als cosmetische pigmentatie. Het aanbrengen van permanente make-up is precisiewerk en moet vakkundig gebeuren. Daar heb ik uiteraard de kennis en ervaring voor. Schoonheidssalon Aurora werkt alleen met zuivere en kwalitatief hoogwaardige pigmenten.  Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en daarvoor weinig tijd of moeite voor over heeft. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up of (tijdelijk) geen haargroei hebt, is permanente make-up de oplossing.

Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en in het zwembad. Uw permanente make- up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit. Bij permanent make-up worden de kleuren maximaal tot in de 4e laag van de opperhuid geïmplanteerd. Deze kleurstof blijft één tot enkele jaren aanwezig, maar zal met de jaren wel vervagen. Het is nodig om ieder jaar tot eens in de paar jaar de kleur te laten opfrissen zodat u verzekerd blijft van mooie duidelijke ooglijnen of wenkbrauwen. Contra indicaties voor permanente make-up zijn: (ernstige) diabetes, bloedziekte hemofilie, jonger dan 16 jaar en ernstige hartproblemen.

Wenkbrauwen:
De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de uitdrukking van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift, en u ziet er 5 à 7 jaar jonger uit! Aan de hand van een gezichtsanalyse bepalen we samen de vorm en kleur.

Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype. Schoonheidssalon Aurora beschikt over 2 pigmentatie technieken. U kunt ervoor kiezen om de wenkbrauwen een volle ingekleurde lijn te geven of de 3D hairstroke techniek toe te passen voor een natuurlijke uitstraling. Hairstroke wenkbrauwen zijn dunne streepjes die met de nieuwste Nano naald methode (wat haartjes lijken) die worden gezet tussen de bestaande wenkbrauwen voor het mooiste en natuurlijkste resultaat.

Ooglijn(en):
Wimperpigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is een fijn lijntje tussen de wimpers en benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder (eyeliner) of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Elk paar ogen zijn verschillend, dus pas ik de geschikte permanente ooglijn(en) aan bij uw ogen en gezichtsvorm. Tijdens de afspraak wordt er vooraf besproken, wat er mogelijk is bij u en daarna ga ik pas beginnen met pigmentteren.

Werkwijze van iedere permanente make- up behandeling:
Voorafgaande aan de behandeling wordt de gewenste vorm getekend zodat de cliënte al een idee krijgt hoe het resultaat zal zijn. Aansluitend wordt met u de kleur besproken. Voor een behandeling inclusief het bespreken en het pigmenteren van de ooglijn/lijnen of wenkbrauwen wordt ongeveer 1,5 tot 2 uur tijd ingeboekt. Elke cliënt dient een toestemmingsformulier met enkele vragen omtrent de gezondheid in te vullen en te ondertekenen. Dit in samenwerking met de eisen van de GGD.
Tijdens de nabehandeling kan de kleur altijd iets donkerder worden gemaakt, maar nooit lichter. Dus voorzichtigheid is geboden!

Na de behandeling:
U ontvangt een nazorgformulier en een crème die u s ‘avonds voor het slapen gaan en gedurende de eerste week dagelijks twee keer aanbrengt zodat het pigment goed zal hechten in de huid.
Na 2 tot 3 dagen is er een nauwelijks zichtbaar korstje ontstaan.
Hierbij zal een mogelijke jeuk op de plek van de aangebrachte permanente make-up vrijkomen. Dat hoort zo, omdat dat het herstel van de wond betekend. Dit korstje ziet er inclusief de overtollige kleuren donkerder uit dan het eindresultaat. Dit geneest na een paar dagen vanzelf.

U mag vooral NIET wrijven, krabben en korstjes verwijderen, zodat u het proces van het herstel niet kan verstoren omdat dit het eindresultaat kan verminderen! Pas wanneer het korstje en de overtollige kleuren zijn verdwenen, kunt u het eindresultaat beoordelen.
Mocht de kleur niet goed gepakt zijn of de lijn nog iets strakker kunnen, kan er een correctie plaatsvinden na 6 weken en is geheel kosteloos tot 8 weken na de pigmentatie! 
Na de correctie staat het optimale resultaat vast.

Voorafgaand mag er de dag van te voren en de dag van de afspraak geen alcohol genuttigd worden i.v.m. wellichte bloedingen. Bij het zetten van de ooglijn(en) mogen na de behandeling de lenzen 24 uur niet in. Als de ogen weer aangenaam genoeg voelen mogen de lenzen weer gedragen worden. 
De permanente make- up mag na het zetten de eerste 24 uur (liefst 48 uur) niet nat worden. Verder mag u de eerste 7 dagen na de behandeling geen oogmake-up dragen, zonnebad nemen en niet in sauna of zwembad, wegens infectiegevaar.

Salon Aurora is door de GGD erkend en goedgekeurd om permanente make-up uit te voeren. www.veiligtatooerenenpiercen.nl