Gezichtsbehandelingen

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen

Reinigen van de huid, epileren, stoombehandeling met hydrofiele olie, onzuiverheden verwijderen, massage van decolleté, nek en het gezicht, masker aangepast aan uw huidtype, afsluitend met de hydraterende ooggel en dag- of nachtcrème en desgewenst een mooie oogmake-up. Deze behandeling duurt 70 minuten.

€42,50

Reinigen van de huid, epileren, gevolgd door de stoombehandeling met hydrofiele olie, massage van de decolleté, nek en het gezicht, afsluitend met de dagcrème. Deze behandeling duurt 45 minuten.

€33,50

2 Personen krijgen tegelijkertijd de Plus óf Reinigende gezichtsbehandeling (zie de uitleg elders op deze pagina). U kunt altijd het verven of harsen van het gelaat toevoegen aan deze behandeling. Leuk om samen te doen met uw partner, moeder, zoon, dochter, zus, vriendin of collega! Deze behandeling duurt 90 minuten.

€92,00

Reinigen, stoombehandeling met hydrofiele olie, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dagcrème. Deze behandeling duurt 65 minuten.

€42,50

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Oppervlakte reiniging van de huid, dieptereiniging (Medex Deep Clean), stoombehandeling met de Bio Soft Peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van de decolleté, nek en het gezicht, reinigend masker, dagcrème en desgewenst oogmake-up. Deze behandeling duurt 80 minuten.

€46,50

De naam zegt het al, er wordt een intensieve reiniging gegeven en is bedoelt voor een verslapte huid, slecht doorbloede huid, huidveroudering, acne, littekens, grove poriën, hyperkeratose en een futloze huid. Door middel van een oppervlakte reiniging, diepte reiniging (met de Medex Deep Clean) en door de peeling met het 10% A-hycid fruitzuurextract en Herps Repair Therapy kruiden die samen gemengd worden. Deze fruitzuren en kruiden mogen het gehele jaar door worden ingezet vanwege het herstellend vermogen op de huid. Iedere beschadiging van de huid van welke oorzaak dan ook, zelfs van lichte UV- en omgevingsschade wordt vernieuwd.

€51,50

Dit is een gezichtsbehandeling speciaal voor de rijpere en verslapte huid óf om huidveroudering juist tegen te gaan. Deze behandeling bestaat uit: een oppervlakte reiniging met de Medex Prepare Foam, dieptereiniging Medex Deep Clean, milde Fruit Acid Peeling die de bovenste huidlaag vernieuwd en het epileren van de wenkbrauwen. U krijgt daarna de Mask Ranimee om de doorbloeding te verbeteren en het verstevigende Re-genesis ampul om uw huid te voeden. Hierna volgt éérst het vliesmasker met vitamine C, wat ervoor zorgt dat het collageen in de huid steviger wordt en beschermt tegen Uv-straling en zuurstofradicalen (moleculen die schade kunnen aanrichten in cellen). De restanten die achterblijven op de huid na het verwijderen van het vliesmasker worden samen met de bindweefsel crème gebruikt voor de speciale uitgebreide Medex Bindweefselmassage. De Medex Bindweefselmassage is een stevige (maar pijnloze) gelaatsmassage die in samenwerking met de Cupping Therapie wordt uitgevoerd.

€59,50

Deze bindweefsel crème bevat Sint-Janskruid en vitamine C. Fijne lijntjes worden door regelmatige herhaling verminderd door de massagetechnieken. Als afsluiting wordt de lotion, ooggel en bindweefsel crème aangebracht. Desgewenst kan er een oogmake-up aan worden gebracht.
Deze behandeling duurt 80 minuten.

Wilt u het meeste resultaat bereiken, dan kunt u de Medex Bindweefsel massage in kuurverband na de Bindweefsel gezichtsbehandeling voortzetten. Door de bindweefselmassage elke week te herhalen. Deze korte behandelingskuur bevat de oppervlakte reiniging, diepte reiniging en de speciale Medex bindweefselmassage inclusief het Re-genesis ampul. Afsluitend met de lotion en de bindweefsel crème.

Om het beste resultaat te bereiken zijn er eerdere kuren en luxe bindweefselgezichtsbehandelingen nodig afhankelijk van de huid conditie. Om thuis het effect te versterken kan de bindweefselcrème ook als nachtcrème worden gebruikt of onder de dagcrème worden aangebracht.

€177,95

Bindweefselcrème 50ml €38,70
Bindweefselcrème 100ml €61,90

De naam zegt het al; een korte reinigende behandeling voor een onzuivere huid. oppervlakte reiniging van de huid, stoombehandeling met hydrofiele olie, onzuiverheden en gerstekorrels verwijderen en wordt afgesloten met een dagcrème. Deze behandeling duurt 30 minuten.

€27,50

Deze korte reinigende behandeling bestaat uit de oppervlakte reiniging, diepte reiniging en de bio soft peeling. Onzuiverheden en gerstekorrels verwijderen. Afsluitend met een reinigend masker, lotion en dagcrème. De behandeling duurt 50 minuten.

€33,50

Een behandeling speciaal voor de onzuivere aanwezige (neigende) acné huid. reinigen van de huid met Seratoxes Gel, intensieve Comedo Multilat peeling, zuiverend Rosalic Mask of kalmerend Purus Mask als masker, afsluitend met Purus Lotion en Cream Humedios als herstellende dagcremé. Deze behandeling duurt 50 minuten. Als extra voeding kunt u altijd nog een passend Ampul toevoegen aan de behandeling á € 5,50

€33,50

Koop 4 Purus Acne producten en u krijgt 1 Purus Acne behandeling geheel GRATIS!

Seratoxesgel (dagelijks 2x) €24,90 of Kerawash (dagelijks 2x) €21,90 
Purus Lotion (dagelijks 2x) €24,90
Comedo Mutilat (eenmaal per week) € 26,00
Roxace Mask (eenmaal per week) €29,30

Speciale gezichtsbehandeling voor een probleemhuid (klik op de behandeling voor meer informatie). Reinigen en ontvetten met a-Hycid reiniger, peeling met a-Hycid Gel 30% of 40%, kalmeren en verzorgen met a-Hycid Neutralisator, beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met Uv-filter 25. Deze behandeling duurt 40 minuten. Ook met korting te verkrijgen in kuurverband.

€42,50

3x 40 minuten €115,00
5x 40 minuten €177,50
10x 40 minuten €330,00

Extra's die altijd toegevoegd kunnen worden tijdens een gezichtsbehandeling

Ampul €5,50

Bevat een geconcentreerde werkstof die de huid een extra oppepper geeft. U kunt uw gezichtsbehandeling altijd aanvullen met een ampul geschikt voor uw huidtype zoals de vocht inbrengende Hydro-gen, de verstevigende Re-genesis voor de oudere huid, de Re-indures voor de straktrekkende werking of de kalmerende Desensible voor de rode gevoelige huid. De ampul zal worden aangebracht onder de stoombehandeling, onder de massage en onder het masker.

€5,50

Het oogmasker is een combinatie van avocado, meristeem en fenegriek-extract en samen gemengd geeft dit masker zo’n energieboost aan de huid, dat na een eerste gebruik al waar te nemen is. Deze elkaar versterkende componenten zorgen, dat de droge gerimpelde huid rondom de ogen mooier wordt en indien reeds aangetast, weer haar soepelheid terug krijgt en daardoor strakker aanvoelt.

€5,50

In de Herps Repair Therapy zit de bekende pepermuntkruid en is rijk aan het zuur Rosmarinic Acid en het heeft een sterk synergetische werking met citroenmelisse. De extra kracht die hierdoor verkregen wordt maakt het haast ondenkbaar om deze twee kruiden niet samen te laten werken. Hetzelfde geldt voor het kiezelzuur van Heermoes.

€5,50

Alle ingrediënten hebben een diepe werking tot in de dermis en vormen zo, naast hun herstellende werking, een blijvend resultaat door de stimulering van de aanmaak van essentiële eiwitten uit aminozuren in de dermis. Waaronder de u welbekende eiwitten Collageen en Elastine als ook het Hyaluronzuur.
Kortom een intensieve kruidenpeeling die 6 á 10 minuten moet intrekken afhankelijk van elke huidtype, kan dit een prikkend gevoel geven op de huid.

Het intensieve masker werkt regenererend voor de verslapte huid. De vitamine E zorgt voor een extra doorbloeding, waardoor de werkstoffen nog beter in de huid worden opgenomen. Na gebruik van het Collageen vliesmasker is uw huid zichtbaar steviger en strakker.

€15,00

(Toscane Thermo Mask) het masker wordt hard net zo als gips. Dit masker zorgt voor een warmteontwikkeling (41°C), waardoor de werkzame stoffen die onder het masker zijn aangebracht de huid in worden gesluisd. Geschikt voor de vochtarme en/of ouder wordende huid, met een prachtig resultaat!

€15,00
€15,50
€22,50
€12,50

Vindt u het ook zo lekker die nek/schoudermassage tijdens de gezichtsbehandeling? Deze kunt u verlengen tijdens het inwerken van het gezichtsmasker.

€10,00

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Medex Professional en bevat geen geur en kleurstoffen en zijn niet getest op dieren.