Even voorstellen

Hallo, wat leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn salon. Voor de mensen die mij nog niet kennen, stel ik mij even voor. Mijn naam is Hanneke Klaver, een échte Heerhugowaardse en ik ben het vierde kind van een groot ondernemend gezin.

U vraagt je vast af: hoe het vernieuwde logo (sinds mei ’21) is ontstaan? Ik zaaide de gekregen klavertjesvier zaadjes van een vriendin. Deze kwamen prachtig uit en ik liet de blaadjes drogen. Het mooiste gedroogde klavertjevier werd nagetekend. Zo ontstond het begin van mijn logo. Dat staat voor persoonlijk, natuurlijk en rust. Net zoals mijn salon!

Toen ik op mijn 19e solliciteerde bij Schoonheidssalon Aurora, wist ik vrijwel gelijk: hier voel ik mij thuis. Net voor het begin van mijn 22ste levensjaar mocht ik het stokje na 20 jaar overnemen van Petra, de toenmalige eigenaresse en oprichtster, die verder ging met haar uitvaartverzorging genaamd “Anno Nu” in Heerhugowaard.
Nu, 9 jaar later, ben ik nog steeds heel erg blij dat ik als jonge onderneemster mocht starten. Het is mijn vak en passie, waar ik nog elke dag van geniet!

Het verzorgen van de huid en het haar staat op mijn lijf geschreven. Met mijn diploma’s als schoonheidsspecialiste en allround haarstyliste kan ik op aanvraag ook op uw bruiloft de dag compleet maken.

Verder heb ik mij gespecialiseerd met verschillende MasterClass trainingen in Sugar ontharen, A-hycid Fruitzuur behandelingen, permanente make-up, bindweefsel gezichtsbehandelingen, cupping en lichaamsmassages.
Wilt u hier meer over weten? De informatie hierover vind u elders op de website. 

Komt u er niet uit? Vraag het gerust bij mij na.