Korte behandelingen

Door de wimpers en/of wenkbrauwen te verven zullen deze een mooie volle uitstraling geven. U heeft hier 3 tot 5 weken plezier van.

€17,00
€21,50
€29,50

Voor de lichaams harsbehandeling scheert u zich minimaal twee weken niet, zodat de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. De dag zelf liever geen bodycrème gebruiken. En voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à 3 dagen van te voren de huid (zachtjes) scrubben. Wij gebruiken tijdens de behandeling “Azuleen” hars speciaal voor de gevoelige en normale huid. Na de behandeling verzorgen wij de huid met Aloë Vera zodat de roodheid sneller verdwijnt.

De haren zullen 3 tot 5 weken wegblijven. Na de behandeling 1 à 2 dagen geen sauna, zonnebank of zon zodat er geen verkleuring van de huid kan ontstaan. Als de 2 dagen verstreken zijn adviseer ik u om wekelijks (zachtjes) te scrubben om ook nu weer de ingegroeide haren tegen te gaan, om daarna de huid in te smeren met de Medex hand en body crème voor een heerlijke zachte en gehydrateerde huid. 

€22,50

De mooiste dag van uw leven kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een mooie bruidsmake-up. Een bruidsmake-up bestaat uit twee onderdelen. Als eerste wordt er tijdens een proefmake-up besproken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden. Misschien heeft u zelf al een bepaald idee, hiervoor kunt u ook plaatjes of andere voorbeelden meenemen. Op de grote dag zelf dan weet u dus precies hoe u er uit komt te zien en zal u dus niet voor verrassingen staan.

€52,50

Heerlijk even uw handen verzorgen door de nagels te vijlen, verzorgen van de nagelriemen, lakken en afsluitend met handcrème.

€15,50

Zoals mini manicure maar dan uitgebreid met paraffine handpakking.

€22,50

is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de pakking zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

€12,50

Alle manicurebehandelingen zijn alleen te boeken bij een gezichtsbehandeling.

Speciale behandelingen

steelwratjes, ook wel fibroompjes genaamd, komen vaak voor op/aan de oogleden en in de hals. Als ze niet te groot zijn kunnen ze in de salon snel en vakkundig worden verwijderd met behulp van het BioSkinSmooting apparaat. Door elektrische coagulatie of anders gezegd de steeltjes worden doorgebrand. Hetzelfde geldt voor de bloedblaartjes. Bloedblaartjes zijn rode vlekjes die vlak of oppervlakkig op de huid liggen.

Vanaf €12,50
Behandelen van Couperose per kwartier €20,00

Couperose zijn gesprongen haarvaatjes, wanneer het samentrekken en verwijden van de haarvaten verstoord raakt ontstaan er rode vlekjes, bolletjes en draadjes. De meest voorkomende oorzaken zijn warmte en kou, stress, gekruid voedsel en alcohol. Het innovatieve BioSkinSmoothing apparaat, met 24 karaats gouden smoothers sluit gesprongen bloedvaatjes zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Om de couperose blijvend weg te houden raad ik u aan de behandeling jaarlijks te herhalen.

per kwartier €20,00